• Betalingsmuligheter

    Betalingsmuligheter
Altox GSM & CAN vifte og spjellstyring
  • Altox GSM & CAN vifte og spjellstyring

Altox GSM med vifte og spjellstyringsmodul

WEB1

Til Discovery 3 og RRS opptil 2009. Varm motor OG kupee

kr 3,192.00
Antall

Beskrivelse

De fleste Discovery 3 og Range Rover Sport opptil 2009 har en Webasto Thermotop V motorvarmer. Denne brukes kun under kjøring av bilen selv og er styrt av temperaturkontroll panelet ved utetemperaturer fra +5 og lavere. Moderne dieselmotorer er veldig effektive og har ikke overskudd i restvarme ved minusgrader. Det kan bli vanskelig å holde kupéen varmt i en typisk norsk vinter. Webasto hjelper også å holde motortemperatur stabillt som gir en bedre forbrenning.

Opprinnelig ble alle Discovery 3 og Range Rover Sport i 2005 utrystet med Webasto som parkeringsvarmer hvor man selv kunne programmere start og stoppetiden, i likhet med Discovery 4 og nyere Range Rover Sport. Med hjelp av "i" knappen kunne Webasto programmeres. Dette skapte problemer for Land Rover:

  • i 2005 var folk ikke vant til en dieselvarmer.
  • røykutvikling og lukten gjorde at folk tenkte at bilen hadde tatt fyr
  • etter 3 startforsøk ved lite diesel i tanken låste Webasto seg for viderebruk som medførte at Land Rover verksteder bestandig måtte slette denne feilen.

Land Rover ble lei seg av alle klager og problemer og vekkprogrammerte hele Webastostyringen via en firmwareoppdatering gjennomført av forhandleren i 2006 og på produksjonslinjen på Sollihull og dette fjernet "Timed Climate Control" funksjonen.

Med en av våre Webasto fjernstyringer får du nå mulighet til å igjen bruke Webasto som en parkeringsvarmer og få både varm motor og kupé. Land Rover butikken er distributør for Altox GSM webasto fjernstyringssystemer. Altox Wbus-5 er Rolls-Roycen av fjernstyrte løsninger. Webasto kontroll-funksjoner styres via egen App og Altox Wbus-5 leser og sletter feil på Webasto, som f.eks. lock-out pga flere starts ved lav drivstoffnivå. Du kan starte Webasto når som helst hvor som helst med bruk av din mobiltelefon. Du kan programere starttid o stoppetid av varmeren via kalender som er en del av Appstyringen.

Takk vår egen utviklet CAN modul bruker vi bilens CAN bus for automatisk styring av varmeapparatet med kupévifte og lufspjell. Installasjon kreves kun å tilføre Altoxen med +12V og GND (jord), en kabel til pin 2 på Webastovarmer og en kabel for å våkne CAN-bus.

Trenger du varm bil om morningen, skal du overnatte i bilen, har dyr i bilen på en kald dag/natt er dette løsningen for deg. Monteringen tar ca. 2-3 timer og med norsk veiledning er dette en enkel jobb til å gjennomføre selv.

Altox wbus-5 GSM kit:

- Varm motor (lettere start)
- Varm kupé; CAN styrt varmeapparat hvor kupévifte sørger for varm kupé og lufspjell fordeler luftstrømmen optimalt
- bruk tilleggsvarmer som parkeringsvarmer
- kontroll via egen internett app
- start og stopp via knapptast
- programerbart start og stop via kalender
- Statusmelding: bl.a. driftstatus, motortemperatur samt interiørtemperatur via egen sensor (medfølger)
- diagnose av webasto, leser og sletter feil.

Kitet våkner først bilens CAN-bus som styrer kupévifte og luftspjell. Deretter starter Webasto. I tillegg kan Altox modulen lese og slette feil i Webastovarmeren. Du kan kvitte deg med den typiske "lock-out" tilstanden hvor Webasto ikke vil starte etter f.eks. 3 startforsøk mens bilen har lite drivstoff. Altox sender deg statusmelinger, har kalenderfunksjon for å starte varmeren og kan styres med egen app til Android og IOS telefoner, eller via nettleser, SMS eller interaktivt stemmestyrt oppringingsmeny. I kitet følger med Altox modulen samt CAN wake-up modulen.

Husk at:

  • det må være kaldere en +5 grader for å kunne starte webasto
  • man må selv skaffe simkort - helt vanlig ringkontant, ikke tvilling
  • man må fjerne pin før man plasserer simkortet i Altox modulen
  • vil webasto ikke starte og får man feilkode tilsvarende W7,3,6 sjekk utetemperatur på display i bilen. Den må vise temperatur kaldere enn 5 grader.
Produktdetaljer
WEB1
8 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook

Product added to the cartx
Product deleted from the cartx