• Betalingsmuligheter

    Betalingsmuligheter

Lufttank i aluminium

RQN500070-ALU

Lufttank i aluminium

kr 2,872.00
Antall

Beskrivelse

Lufttank til Discovery 3 og 4. Ofte årsak til at kompressoren går i stykke. Rust spiser små hull i tanken, kompressor slår inn hele tiden for å opprettholde riktig systemtrykk. Vi anbefaler å skifte tanken og støttdempere etter 10 år. 

Vi tilbyr nå en lufttank som er bedre en originalen. Den originale lufttank er laget i vanlig metal som begynner å ruste etter noen år. Vi har sett at andre biler med luftfjæring, bl.a. Tesla og senere Land Rover modeller bruker en tank fra aluminium.

Denne tanken som er til salgs nå passer der den originale satt, og oppfyller de samme kravene som den originale tanken, den tåler mer trykk enn originalen og har samme volum. Vi tror at denne tanken skal være der ut bilens levetid. Skal man bruke samme monteringsmetode som vi må man slipe bort litt av en chassisfeste, og lage 4 hull hvor man bruker ekspanderende blindmutter.

Vi har verktøy til å gjennomføre jobben, som man evt kan låne fra oss for lite penger, eller vi kan montere tanken for deg. Det tok oss faktisk mer tid til å demontere den gamle tanken med sine rustne bolter enn det tok å lage 4 hull, presse de blindmuttere på plass og fjerne litt fra den fremste outrigger/karosserifeste

I pakken får man tanken, 2 fester og alle plugger allerede montert. Man får også med en tappekran for å fjerne kondens fra tanken. Vi fant ikke noe kondens i vår egen tank og tettet hulen der tappekranen skal sitte med medfølgende plugg.

Produktdetaljer
RQN500070-ALU
16 andre produkter i samme kategori:

Follow us on Facebook

Product added to the cartx
Product deleted from the cartx