w3c

w3c

  • På salg!
    

DefenderVent

DA1205
kr 1,592.00
Britpart lager - 55 til 7 arbeidsdager

ikke mer dugg på viduer

DefenderVent

kr 1,592.00
Britpart lager - 55 til 7 arbeidsdager

w3c

Quantity :
Forsendelser
Har du et spørsmål?

DefenderVENT's er en erstatning for de vanlige avfuktingsventilene for frontruten i Land Rover Defender. DefenderVENT 2.0 består av to sidevindusventiler og forbedrede frontrutedyser som gir en mer effektiv avduging av frontruten. Gir en stor fordel når det er kaldt, varmt eller fuktig. 

Inne i hver DefenderVENT er det et ekstra uttak som kanaliserer varm luft bort fra skjermventilen til miniventiler plassert i endene av dashbordet. Du trenger ikke lenger å avdugge sidevinduene med håndbaken eller ermet!

Den indre bredden på DefenderVENTs uttak er større enn standard Land Rover-ventiler for mer effektiv avduging av frontruten.

Den nye DefenderVENT 2.0 tilbyr nå en forbedret frontrutedyse for å øke rekkevidden og hastigheten på frontrutens avduging. Rulleventilen blokkerer luftstrømmen til skjermen for å kanalisere mer luft til sidevindusventilene.

DefenderVENT vil raskt rydde sidevinduer og holde dem klare. Sluttresultatet er et som kan forveksles med fabrikkmontering.

DefenderVENT er egnet for gjør-det-selv installasjon med et minimum av verktøy. En 22 mm hullsag anbefales for å kutte hullene for miniventilene i dashbordets endepaneler.

Settet inkluderer:

2 x DefenderVENTS

2 x miniventiler

Fleksibel slange

2 x slangeklemmer

Bruksanvisning (UK/DE/DK)

Monteringstid ca 3 timer.

Passer til Land Rover Defender 90/110, 130 modeller etter 1989 (VIN 453192) frem til 2006.

Vennligst merk: Land Rover har montert to forskjellige bredder på skjermavfuktingsventiler til Defenders - Wide og Narrow.

Brede ventiler måler 305 mm og er kompatible med DefenderVent.

Smale ventiler måler 205 mm. Disse ble brukt på tidligere Defender-modeller og er IKKE kompatible med DefenderVent.

DefenderVENT er designet som en erstatning for de mer vanlige 305 mm ventilene.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: